Contact

Contact

Wij zijn een vrijwilligerspost. Dit betekent dat wij niet altijd mensen op de kazerne hebben om contact mee te hebben. We zullen echter streven om binnen 1 a 2 werkdagen een antwoord te geven.

Brandweer Leusden

Deze vrijwilligers vormen de ruggengraat van de incidentbestrijding door de brandweer. Incidentenbestrijding is een vak apart, dat veel kennis, inzicht en kunde vraagt. Heb je interesse in ons mooie vak? Neem contact met ons op met de volgende gegevens:

e-Mail: info@brandweerleusden.nl

Vergunningen

Voor alle vragen met betrekking tot preventie en vergunningen kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunning en Advisering / Toezicht en Handhaving via de volgende gegevens:

 

e-Mail: risicobeheersing@vru.nl

Oefenlocatie

Heeft u een prachtige bedrijf en mogen wij komen oefenen? Dat biedt veel voordelen voor u en voor ons. Neem contact op met afdeling Opleiden, Trainen en Oefenen via de volgende gegevens.

e-Mail: oto.werkgebied3@vru.nl

Brandveiligheid

Brandweer Leusden is onderdeel van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) en bekleedt voornamelijk een repressieve functie (hulp bij incidentent). Binnen de VRU zijn er diverse afdelingen die kunnen ondersteunen bij vragen met betrekking tot brandveiligheid

Bekijk de volgende websites of neem contact met op met Risicobeheersing met de volgende gegevens:

e-Mail: risicobeheersing@vru.nl

Aanmelden

Ben jij op zoek naar of de brandweer wellicht een mooie stap zou zijn naast je huidige baan? En ben je woonachtig in Leusden? Neem dan snel contact op met onze wervingscommisie om te zien of er kansen liggen! Maak het uit!

e-Mail: info@brandweerleusden.nl

Kazerne

Brandweerpost Leusden
Burgemeester van der Postlaan 1
3833 VT  Leusden

Telefoon: 088 878 2123
e-Mail: info@brandweerleusden.nl

Contactformulier