Hier werken vrijwilligers…

Het eerste gevelbordje ‘Hier werken brandweervrijwilligers’ hangt aan de gevel van Huis van Leusden. In Leusden zijn vrijwillige brandweerlieden actief. Dankzij de flexibiliteit van hun werkgevers kan de Brandweer Leusden en Achterveld uitrukken. Burgemeester Gerolf Bouwmeester is blij met de enthousiaste brandweervrijwilligers in zijn gemeente.
De gemeente Leusden is de werkgever van vrijwillige brandweermannen Jordi Bunnik en Paolo Folkerts. Als hun pieper gaat, leggen zij het werk neer en spoeden zich naar de kazerne.

Burgemeester Gerolf Bouwmeester en brandweercommandant Wilco Jansen vinden het belangrijk om werkgevers in Leusden en Achterveld die de vrijwillige brandweer steunen in het zonnetje te zetten. Vanaf nu is dit herkenbaar door een bordje op hun gevel. Alleen door die medewerking is het mogelijk dat de brandweermannen kunnen uitrukken en bijdragen aan een veilige samenleving.

De bordjes hangen o.a. binnenkort bij de volgende werkgevers en ondernemers:
Hoefverzorging Bianca de Looze (zzp-er), Michel Rutte (zzp-er), Marco de Vette (zzp-er), Peter Burgsteden (zzp-er), Robert Kroeze (zzp-er), Marcel Rutte (Agrariër), Wilco Traa (Agrariër), Wim Voskuilen (Agrariër), Joost Rust CoolSafety, Pon's Automobielhandel BV, Van Ee Aannemer (zzp-er), Umefa, Van Deventer Timmerwerk (zzp-er).

Comments are closed.